Dental depot

Beschrijving

Dental depot

Tandarts of dentale apparatuur nodig? Bij Dental International vind u een breed assortiment aan tandartsapparatuur in ons depot. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit behandelstoelen en andere apparatuur voor de tandarts. Al deze praktijkinrichting heeft slechts één stopcontact nodig en is makkelijk te installeren. Dus kom eens langs om te kijken!

Tandartspraktijk inrichten?

Omdat alle Stand Alone concepten van Dental International zijn uitgerust met door u gekozen tandartsapparatuur, heeft u alles bij elkaar met slechts één stroompunt. Hierdoor hoeft u geen leidingwerk om te leggen en kan alles worden geïnstalleerd door alleen de stekker in het stopcontact te steken. U kunt de behandelunits naar wens samenstellen zodat u al uw instrumenten op de ideale plaats heeft.

Depot met service

Het hele systeem is gemakkelijk in gebruik, onderhoudsvriendelijk en krijgt u jaarlijks een servicebeurt. Tijdens dit onderhoud krijgt u een unit in bruikleen zodat u geen inkomsten mist. Wij geven graag persoonlijk advies voor uw praktijkinrichting en alle tandartsapparatuur. Neem contact op of kom langs in ons dental depot!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Dental depot

Contactformulier  1. Home
  2. VlaamsVlaams
Vragen of advies Bel 0031-30-60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?