DSA 1000 unit

Beschrijving

DSA 1000: flexibel, eenvoudig en compact

De DSA 1000 unit is de oplossing voor eenvoudige toepassingen. Deze basisunit, zonder turbine, heeft een krachtige micromotor met een instelbaar toerental. Een kleine compressor koelt de motor en controleert de waterdruk van de waterspray. Deze unit heeft twee externe reservoirs in kunststof en werkt volledig autonoom. U kunt twee verschillende vloeistoffen bij uw ingreep gebruiken.

Deze unit heeft drie instrumenten:

  • een meerfunctiespuit
  • een regelbare piëzoscaler
  • een micromotor met instelbaar toerental en ledlicht

De DSA 1000 unit is leverbaar in één uitvoering, zonder bijkomende kosten.

DSA Behandelconcept

Combineer uw DSA 1000 behandelunit met een stoel, lamp, verrijdbare kasten en een afzuiger voor een DSA behandelconcept op maat. Zo kiest u zelf hoe u wilt werken.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

De 1000 behandelunit werkt net als alle andere DSA units autonoom: met slechts één stroompunt is uw behandelunit klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 1000 unit

Contactformulier  1. Home
  2. VlaamsVlaams
Vragen of advies Bel 0031-30-60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?