DSA afzuigunit type 6

Beschrijving

DSA afzuigunit type 6

De DSA afzuigunit speelt een grote rol in het DSA behandelconcept. U kunt kiezen uit twee varianten. Een type 7 afzuigunit kan direct op een afvoer worden aangesloten. Is deze afvoer niet aanwezig? Kies dan voor een mobiele type 6 afzuigunit. Dankzij hun technische eenvoud en comfort kunt u er probleemloos mee aan de slag.

Ergonomisch en praktisch

De mobiele DSA type 6 afzuigunit is bijzonder flexibel. U kunt hem zowel links als rechts naast de behandelstoel positioneren of zelfs naar een andere ruimte verplaatsen. Ideaal wanneer een behandelkamer wordt gedeeld met meerdere gebruikers.

Een afvoerleiding is niet nodig, want de unit is voorzien van een opvangreservoir. Hierdoor is het afzuigsysteem direct te gebruiken, voor het aansluiten is een stopcontact voldoende. En aan het einde van de werkdag maak u het reservoir gemakkelijk leeg.

De afzuigunit heeft drie zuigslangen met afneembare kranen voor zuigbuizen met een verschillende diameter.  Het bovenblad van de DSA afzuigunit is afgewerkt in Corian® en is geschikt voor twee normtrays. Het blad is standaard in wit verkrijgbaar, maar kies gerust uit één van de andere 80 kleuren.

In een tandartspraktijk is een amalgaamafscheider verplicht. Met een sedimenteersysteem in uw praktijk, voldoet u aan deze verplichting. Zo werkt u efficiënt en bespaart u kosten.

Meer weten?

Bent u benieuwd welke afzuiger het beste bij u past? Of wilt u meer weten over het werken met DSA behandelapparatuur? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA afzuigunit type 6

Contactformulier  1. Home
  2. VlaamsVlaams
Vragen of advies Bel 0031-30-60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?