Smart Dental Solutions

Bouwstenen voor de slimme praktijk

Smart Dental Solutions

 • Van behandelunit tot compleet ingerichte praktijk
 • Scherpe en overzichtelijke maandelijkse kosten
 • Snel en goedkoper startklaar: verbouwing of leidingwerk overbodig
 • Alles wat u nodig heeft is één stopcontact

Bouwstenen voor de slimme praktijk

Smart Dental Solutions is de oplossing voor ondernemende tandartsen en praktijkhouders. Met Smart Dental Solutions richt u uw volledige tandartspraktijk of een extra behandelkamer op maat in. U kunt direct starten of uitbreiden met de praktijkinrichting; zonder bouw- of verbouwkosten, zonder forse investering vooraf.

Voor een vast bedrag per maand beschikt u over moderne tandartsapparatuur en stijlvolle praktijkmeubels. U heeft ruime keuze uit topmerken behandelunits, behandelconcepten, instrumentkasten, röntgen, digitaal röntgen, afzuigsystemen, operatielampen, meubilair en sterilisatieapparatuur. Alles modulair op elkaar af te stemmen tegen scherpe, overzichtelijke tarieven. U kunt per contractsperiode opzeggen, uitbreiden of aanpassen. Zo bouwt u heel bewust aan een solide én flexibele tandartspraktijk.

De bouwstenen van Smart Dental Solutions

 • Lagere kosten: verbouwen of leidingwerk aanleggen is niet nodig. Dankzij het Dental Stand Alone-concept bespaart u aanzienlijk op verbouw- en inrichtingskosten. Met het modulaire Smart Dental Solutions heeft u bovendien geen hoge investeringskosten
 • Flexibiliteit en maatwerk: u kunt uw praktijk direct op maat uitbreiden met alle apparatuur, meubels en accessoires die u nodig heeft voor een extra behandelkamerkamer, een nieuwe afdeling of complete praktijk
 • Transparant en betaalbaar: u betaalt een vast bedrag per maand. U staat nooit voor onverwachte uitgaven en kunt per contractsperiode stoppen, wijzigen of uitbreiden.
 • Rust en zekerheid: in de wetenschap dat uw meubels en apparatuur state-of-the-art zijn, kunt u zich volledig concentreren op uw vak en op de zorg voor uw patiënten.
 • Volledig volgens de richtlijnen: Smart Dental Solutions voldoet volledig aan alle eisen en richtlijnen: zeker als het gaat om de hygiëne, WIP en legionellabestrijding.

Direct startklaar!

Het modulaire Smart Dental Solutions is gebaseerd op het Dental Stand Alone-concept: een innovatieve behandelunit met spraywatersysteem. Dat betekent dat u de unit direct in vrijwel elke ruimte in gebruik kunt nemen zonder leidingwerk of verbouwing. Het enige wat u nodig heeft is één stroompunt. Het betekent ook dat u aanzienlijk bespaart op de inrichting van uw praktijk. U kiest vervolgens de meubels, apparatuur en accessoires en bent startklaar!

Over Dental International

Dental International, uw betrokken partner

Dental International is exclusief leverancier van Smart Dental Solutions. De vakmensen van Dental International hebben veel expertise op productniveau en op het gebied van projectinrichting. Onze organisatie is er volledig op gericht u snel, vakkundig en tegen lage kosten van dienst te zijn. We kennen de dentale wereld en begrijpen waar u behoefte aan heeft. Dat is vooral vakmanschap, service en snelheid. Dat is al jaren de kern van Dental International.

Ruime keuze, hoge kwaliteit

In het Smart Dental Solutions concept heeft u alle vrijheid om uw praktijkruimte naar wens in te richten. Behalve de Dental Stand Alone behandelunits heeft u een brede keuze uit hoogwaardige instrumenten, stoelen, kastensets en operatielampen van bekende merken als Bien Air, Kavo, Edarredo, Astra, Melag, EMS, Faro, Tecnodent, BQE Dynamic, Dr Mach, G­Comm en Rectus.

Meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
Bel 0031-30-60 36 324
Bezoek showroom Neem contact op
 1. Home
 2. VlaamsVlaams
Vragen of advies Bel 0031-30-60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?