Tandartsunit

Beschrijving

Tandartsunit

Voor een tandartsunit van hoge kwaliteit bent u bij Dental International aan het goede adres. Wij produceren sinds 1993 een complete tandartsunit die kan worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, met goede service en zonder verbouwing te installeren!

Dental International heeft vakkundige kennis en ervaring in het leveren van hoogstaande behandelunits voor tandartsen en kaakchirurgen. Naar eigen wens samen te stellen en met uitstekende onderhoudsservice.

Complete inrichting voor uw tandartspraktijk

Wij bieden de mogelijkheid om de tandartsunit zelf samen te stellen zodat al uw tandheelkundige instrumenten kunnen worden aangesloten op een enkel stroompunt. Door ons breed assortiment kunt u dus uw ideale praktijkinrichting gemakkelijk bij elkaar voegen in één behandelconcept. Met bijvoorbeeld de ingebouwde waterverzorging en compressor in de tandartsunit  is leidingwerk omleggen of verbouwen niet nodig en kunt u snel aan de slag!

Service en onderhoud

Wij leveren, monteren en installeren de tandartsunit bij u in de praktijk. Daarnaast komen wij eens per jaar uw tandartsunit controleren voor onderhoud. Tijdens dit onderhoud krijgt u een vervangende unit in bruikleen. Op deze site staat ons hele assortiment. Wilt u ze in het echt bekijken kom dan eens langs in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandartsunit

Contactformulier  1. Home
  2. VlaamsVlaams
Vragen of advies Bel 0031-30-60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?